ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η Plan Act καθιέρωσε πλέον μια σύγχρονη αντίληψη στο σχεδιασμό των επίπλων κουζίνας. Συμφώνα με τις ανάγκες του κάθε χώρου και με την πολυτέλεια των κατασκευών που διαθέτουμε, αποσκοπούμε πάντα στην τέλεια οργάνωση της κάθε κατοικίας που επιμελούμαστε. Σκοπός μας είναι μια σύνθεση επίπλων που να έχει διαδρομή καλής λειτουργίας, ορθολογικής οργάνωσης και εντυπωσιακής γραμμής, ώστε να επιβάλλεται στο χώρο.

Άλλωστε η «κουζίνα της μαμάς», μας δίδαξε τι πρέπει να κρατήσουμε στη δικιά μας κατοικία. Στο χώρο μας φιλοξενείται μια ευρύτατη συλλογή από μοναδικά έπιπλα κουζίνας που συνδυάζουν την έξυπνη εργονομία με την υψηλή διαμόρφωση της αισθητικής. Η κατάρτιση των σχεδιαστών μας, εντυπωσιάζει το καταναλωτικό κοινό μας.

ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ – ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Η συνεργασία μας με οίκους του εξωτερικού σε προϊόντα μηχανισμών, αξεσουάρ, πόμολων, νεροχυτών, μπαταριών και φωτισμού, συμπληρώνουν τα έπιπλά μας. Eταιρίες ηλεκτρικών συσκευών που επιλέχθηκαν από την Plan Act, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση προς τον πελάτη μας. Στα έπιπλα κουζίνας μας προσφέρουμε σύνθετες εφαρμογές για κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία.

Η Plan Act κατάφερε να δημιουργήσει αμιγώς συνθέσεις επίπλων κουζίνας μιας νέας εποχής, βασιζόμενη πάντα στην τεχνογνωσία και στην ιδιαίτερη αντίληψη για τις ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού.

Στόχος της Plan Act είναι η διαρκής ανάπτυξη και εξέλιξη των προϊόντων μας. Επιθυμούμε την άψογη συνεργασία με τον καταναλωτή μας. Η σωστή οργάνωση ενός συνόλου, έγκειται στην επιλογή των συνεργατών μας, προμηθευτών. Αξεσουάρ όπως πάγκοι κουζίνας, υλικά επιπλοποιίας, πόμολα, κρύσταλλα, (διαφόρων ειδών βιτρίνες ή επιφάνειες), γυάλινα τραπέζια, και κρυφοί φωτισμοί, μας βοηθούν να διευκολύνουμε στην απόδοση ενός συνόλου κατασκευής έτσι ώστε ο καταναλωτής μας να έχει εξοικονόμηση χρόνου.

ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Πολύ σημαντικό για ένα έπιπλο κουζίνας είναι το υλικό του πάγκου. Οι σύγχρονες τάσεις της αγοράς έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών με χρήση τεχνομαρμάρων (artificial marble) – φυσικών γρανιτών και χαλαζιακών (Quartz stone), όπως και άλλων ομογενών και ορυκτών υλικών. Η κάθε κατηγορία εφαρμόζετε στην ανάλογη σύνθεση επίπλου. Η ποικιλία των χρωμάτων ιδανική για να εξασφαλίζονται οι πελάτες μας.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Σχεδιάζοντας μαζί μας θα σας βοηθήσουμε να έχετε καλή αντίληψη του χώρου σας έτσι ώστε να επιλέξετε σωστά και τον κατάλληλο φωτισμό. Είτε αυτός είναι εμφανής φωτισμός (spot. λάμπες απλές, λάμπες αλογόνου, ράγες φωτισμού, φθορίου, led, κ.α.) είτε είναι κρυφός φωτισμός.

Κρυφός φωτισμός κουζίνας με συστήματα led, γύψινες κατασκευές με νέον λάμπες, πραγματοποιείται για να κάνει το έπιπλο κουζίνας ενδιαφέρον και ευχάριστο. Ο φωτισμός πρέπει να βρίσκεται το ίδιο φιλικός στα ίδια επίπεδα και σε πολύμορφους τόνους (ζεστού ή κρύου), πάνω στο ίδιο έπιπλο για να το κάνει πιο ευπαρουσίαστο. Η κουζίνα αποτελεί ένα σημαντικό έπιπλο της κάθε κατοικίας, απαιτείται να υπάρχουν ολοκληρωμένα συστήματα φωτισμού με διαφορετικές εφαρμογές. Δεν πρέπει να υπάρχουν σημεία με σκιές. Επίσης πρέπει στη μελέτη φωτισμού να συνυπολογιστεί και η απορροφητικότητα των ξύλινων εφαρμογών μας. Όλα αυτά κάτω από τη σκεπή της εταιρίας μας είναι μια καθημερινή αντιμετώπιση.

Επιλέξτε για το έπιπλο κουζίνας την Plan Act.