ΙΣΤΟΡΙΚΟ & ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η εταιρία Plan Act ιδρύθηκε το 1998 από την Γαλήνη Κυριακοπούλου με στόχο την δημιουργία Προτάσεων Υψηλής Αισθητικής στον χώρο των επίπλων κουζίνας, ντουλάπας και επίπλων μπάνιου.

Οι σχεδιαστικές καινοτομίες που αναπτύχθηκαν σε αυτούς τους τομείς, μας οδήγησαν και στην κατασκευή επίπλων γραφείου επαγγελματικών και μη χώρων. Επίσης ιδιαίτερο κομμάτι της παραγωγής μας είναι οι συνθέσεις επίπλων σε χώρους καθιστικών. Στην κατηγορία αυτών των επίπλων έχουμε την ευχέρεια ν’αναπτύξουμε τις σχεδιαστικές μας ικανότητες.

Η μελέτη και ο σχεδιασμός γίνεται από αρχιτέκτονες και διακοσμητές.

Η απόλυτη ποιότητα υλικών και αξεσουάρ και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος κατασκευής και τοποθέτησης από ειδικευμένα συνεργεία, χαρακτηρίζουν την μοναδικότητα των κατασκευών μας.

Η εταιρεία μας συνεχώς ανανεώνεται κι εξοπλίζεται με νέα μοντέλα που σχεδιάζονται με γνώμονα τις ανάγκες των σύγχρονων κατοικιών. Εξελίσσουμε συνεχώς την αισθητική των σχεδίων μας και την εργονομία των κατασκευών, προσθέτοντας στην γκάμα των υλικών μας καινούργια προϊόντα. Επιθυμούμε το πελατολόγιο μας να μας προσεγγίζει με ζήλο, διότι αγαπάμε αυτό που κάνουμε, προσπαθώντας να το μεταδώσουμε απ’ την αρχή της συνεργασίας μας.