Share Button

RESIDENCE AT VARYMBOBI / APHRODITE

Analysis:

The material chosen for this construction was oak, at a light beige hue, in order to create a very impressive combination with the dark-colored bench. The residence can be found at Varymbobi and we tried to make its design serve its country style, so as to collaborate with its surroundings.

Benches:

An amazing granite was chosen for the bench, particularly original and special. The variety of its brown, grey, blue tones make it unique. The same granite material was chosen to cover the gap between the base and hanging cupboards, so as to create a harmonious construction. A 0,06 centimeter-thick tool was used in order to serve the entire design.

Mechanisms:

BLUM hinges-drawers-food rails. WASA angular mechanisms and accessories.

Design study:

We incorporated our kitchen in a lovely property at Varymbobi, in a perfect natural environment, with unlimited light and views. We tried to move the quietness of nature inside the space, blending harmoniously the needs of our customers’ family. In a 25 square meter room, we separated the preparation and cooking area from the storage room. Using the buffet at the entrance of the room, all storage needs were largely covered. The enwalling to accommodate the air-extractor is sensational.

Dressing room:

In a unified space with the bedroom, the closets themselves became the dividing element. They dispose synthetic door on the exterior, where is the main bedroom. Internally, a dressing room was created, without doors, thus creating a huge storage space fully covering the couple’s needs. Simple lines were chosen, in order to render the closet volume as discreet as possible.

Children’s closet:

In this room, oak was chosen in a DEKAPE technique. We also combined the office with these constructions, as their natural continuity.

The proper utilization of spaces without becoming stifling, offers a light and pleasant sensation.

Master bathroom:

In flat lacquer complemented by glass knobs. We managed to enwall the washing machine and dryer appliances in order to integrate them with the rest of the furniture. We also created ample storage space. The beige quartz bench creates a feeling of calm and glow.

Main bathroom:

Door design: LADY. In grey bright lacquer with a white quartz bench. We created a contrast exuding a simple yet impressive sensation.

Children’s bathroom:

Ochre oak was used. We combined a porcelain knob in order to create a contrast. Because of the dark floor, the quartz bench has light tones following the furniture’s color.

Bathroom at the attic:

A beautiful massive oak door was chosen, at a white-grey hue. The furniture’s color worked beautifully with the light pink tiles. This bathroom is small but practical, given its location.

Visitor’s bathroom:

Using simple lines of flat bright lacquer in beige hues, we created a simple furniture for the visitors’ W.C., combined with a washbasin of white porcelain.

THROUGHOUT THIS CONSTRUCTION, OUR COLLABORATION WITH THE FAMILY WAS IDEAL. THE POSITIVE OUTLOOK THAT THEY HAD ON LIFE HELPED US IN OUR TASK. WE WISH THE VERY BEST FOR OUR CLIENTS’ FAMILY.

Invalid Displayed Gallery


ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΜΕΝΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ