Share Button

RESIDENCE AT METAMORPHOSI / SYNTHESIS

Analysis:

For the base and elevated elements, the material is synthetic oak. This made the space warm and approachable. Hanging cupboards are made of glass with champanisé reflections. The combination of oak and this particular glass was unique. The knobs used were very pretty and practical.

Benches:

Synthetic by Duropal, 0.04m thick, in a dark brown hue. This was ideally combined with the wall tiles, also in the same tone. A strong contrast was created between the base and hanging cupboards.

Mechanisms:

BLUM hinges, drawers and drawer accessories.

Design study:

Our clients, a very young couple with fresh ideas, were very positive throughout our collaboration. They requested a modern but not frigid piece of furniture. All options were made in view of creating furniture which would be heart-warming as well as practical. It is an honor for a business such as ours to have such quality of clients. We thank them for this collaboration.

Invalid Displayed Gallery


ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΜΕΝΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ