Share Button

RESIDENCE AT NEA ERYTHRAIA / SYNTHESIS

Analysis:

Top cupboards were covered by glass surfaces. The predominant color is grey for the base furniture, in synthetic material. The impeccable relationship of these tones with the ΙΝΟΧ electric appliances created a light construction.

Benches:

The white bench with its silver tones is predominant.
The same tones were preserved to cover the wall’s backside.

Mechanisms

Without exaggeration but with completeness, we have preserved our furniture’s ergonomy with top mechanisms.

Design study

We disposed a wonderful unified area with the everyday living room. We designed ergonomically, trying to blend in our furniture in the overall space.
We believe to have succeeded.

Dressing room

Unfortunately our space was limited. However, this turned into a very convenient part of the bedroom. It is light and impressive, thanks to its color.

Closets

They are drawn, made of glass and wood. Combinations were made by our customers.
We believe their choice was ideal for the spaces used.

Invalid Displayed Gallery


ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΜΕΝΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ