Share Button

Κατοικία στον Άγιο Στέφανο

Η κατοικία είναι μέσα στη φύση.

Έπρεπε να την σεβαστούμε. Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε είναι συνθετικό με ξύλινη υφή και σε ανοιχτούς τόνους.

Η ιδιοκτήτρια της κατοικίας νέα με πολύ μοντέρνα στάση ζωής και τολμηρή σε οτιδήποτε θέλει από αυτήν. Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν μπορεί να μην ξέρει τι θέλει και να μην τολμά.

Επιλέχθηκε μία έντονη αντίθεση σε έναν μεγάλο χώρο και πολύ φωτεινό. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε μία έντονη οντότητα στο χώρο που καλύψαμε. Πρόθεσή της επίσης ήταν να είναι γραμμική χωρίς περιττές κατασκευές. Επιλέχθηκαν καλοί – πρακτικοί μηχανισμοί που στην καθημερινότητα θα βοηθούν στο καλύτερο την χρήση της.

Πάγκος

Στο κύριο κομμάτι της κουζίνας χρησιμοποιήθηκε HPL σε μαύρο χρώμα όπως επίσης και σε ένα κομμάτι της νησίδας. Στη νησίδα προσθέσαμε το τραπέζι με κάλυψη από γυαλί για την περαιτέρω προστασία του.

Μηχανισμοί

Όλοι οι μηχανισμοί μας ήταν της Blum όσον αφορά τα συρτάρια, τα βαγονέτα και τους μεντεσέδες όπως και στα εξωτερικά βαγονέτα για τα τρόφιμα.

Μελέτη Σχεδιασμού

Το μέγεθος του χώρου βοήθησε πολύ να σχεδιάσουμε μία κουζίνα με πολλά και πρακτικά συρτάρια – βαγονέτα.

Η επιλογή της χρήσης για εσωτερικά πόμολα ήταν μονόδρομος. Τα περάσματα που αφέθηκαν ήταν άνετα και χωρίς κανένα προβληματισμό εξ’ αρχής. Η διάταξη του τραπεζιού έτοιμη να φιλοξενήσει μία ολοκληρωμένη οικογένεια.

Ευχόμαστε τα καλύτερα για την πελάτισσα μας. Είναι αντικειμενικά πολύ όμορφη σε εμφάνιση. Εμείς την χαρακτηρίσαμε και πολύ όμορφη στην ψυχή.

Αυτό σε μία τέτοια συνεργασία δεν ξεχνιέται ποτέ.

Έχει την απεριόριστη εκτίμηση της Plan Act.

ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΜΕΝΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ