Share Button

RESIDENCE AT AG. ANARGIROI / LADY

Analysis:

The wood selected for this composition is vanilla-colored oak. Based on this choice, we had the ease to use an antithesis, using a second, darker color. We chose brown, used at the glass panes and at the façade of the fridge.

Benches:

The bench is 0.04m thick bakelite in a dark beige hue. This allowed us, while open, to create a light contrast with the door color.

Mechanisms:

BLUM retractions, hinges, drawers and drawer accessories, as well as internal food rails. WASA mechanisms for angular cupboards.

Design study:

We disposed a very nice 17m2 parallelogram, very well lit, as it has 2 natural openings, a window and a balcony door. The balcony is a natural boundary between the composition of the kitchen and its dining room.
Using the ease of these dimensions and after covering storage needs, a small wall composition was created. This furniture is opposite to the kitchen dining table. This space accommodated the T.V. and a small kitchen library, covering the owner’s needs.

Invalid Displayed Gallery


ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΜΕΝΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ