Share Button

RESIDENCE AT NEA KIFISSIA / ATENA

Analysis:

The color used on the base elements of cupboards is Η.P.L.

The color chosen is light as well as warm. Our clients requested grey for the glass surfaces of the hanging cabinets. The extension of grey for the bench helped the chromatic antithesis that we had planned.

Benches :

The material that we decided upon was grey quartz which also covered the intermediate space between the base and the hanging cupboards.

Mechanisms

We tried to do our best in order to create ergonomic kitchen furniture.

Design study

This space was easy to design into, and the home was very modern. The architectural structure should also be reflected in our own design. We believe to have achieved our goal. Our client’s solid opinion also greatly contributed to our work and we thank them!

Bedroom closets

For the closets we used light grey lacquered Μ.D.F.
The drawn elements also incorporated mirrors.

We managed to create a very good space distribution, by creating storage space. Our experience guides us to understand every home’s needs.

Invalid Displayed Gallery


ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΜΕΝΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ