Share Button

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ

Ανάλυση:

Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε ήταν συνθετικό σε γήινους τόνους. Επιλέχτηκε για να δώσει ένα ζεστό αποτέλεσμα με στόχο μια κλασσική, αλλά απλή μορφή. Άλλωστε το νεαρό ζευγάρι των πελατών μας έχει μια διαφορετική στάση απέναντι στις κλασσικές κουζίνες. Ήθελαν ένα έπιπλο μορφοποιημένο στα γούστα τους και εμείς τους βοηθήσαμε σ’ αυτό.

Πάγκοι:

Επιλέχτηκε ένας ανοικτός χαλαζίας σε χρώμα μπεζ .Θελήσαμε η επιλογή του χρώματος να προσφέρει μια καθαρή και συγχρόνως, φωτεινή αντίθεση με τα έπιπλα. Με το ίδιο υλικό του χαλαζία κατασκευάστηκε και το τραπέζι για να ολοκληρώσει την καλή χρήση του χώρου.

Μηχανισμοί

Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια καθημερινή βολική χρήση και το καταφέραμε. Μας βοήθησαν οι πολύ καλοί μηχανισμοί που χρησιμοποιήσαμε σε διάφορα σημεία της κατασκευής μας.

Μελέτη σχεδιασμού

Διαμορφώσαμε έναν χώρο με έπιπλα που διέθετε δύο μεγάλες παράλληλες πλευρές .Ότι μελετήθηκε εφαρμόστηκε με τον ιδανικότερο τρόπο. Καταφέραμε να εντάξουμε πολύ σημαντικούς χώρους αποθήκευσης και συγχρόνως και διακοσμητικά ανοικτά σημεία.

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την συνεργασία.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο στην κοινή τους ζωή.

ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΜΕΝΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ