Share Button

RESIDENCE AT GERAKAS

Detailed Description:

We used synthetic materials in earthly tones, in order to render a warm result aiming at a classic yet simple form. Besides, the young couple who were our clients held a different stance towards classic kitchens. They wanted furniture adjusted to their taste, and we helped in that direction.

Benches:

We chose a light-colored, beige quartz stone, in order to provide a clear yet light contrast to the furniture. The same quartz material was used for the table, thus completing the space’s good use.

Mechanisms

We tried to create an everyday convenient use and we succeeded in our goal. We were greatly assisted by the very good mechanisms we used on various points of our construction.

Design Study

We formed a furniture space with two large parallel sides. All the studied elements were brought to application in the best way possible. We managed to integrate considerable storage spaces, as well as open points to be decorated.

We would like to thank our clients for our collaboration.

We wish them a prosperous common life.

Invalid Displayed Gallery


ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΜΕΝΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ