Share Button

RESIDENCE AT GLYKA NERA

Analysis:

Our clients wanted to create a kitchen made of oak wood. We suggested a linear design.
The door we chose is simple and creates a timeless piece of furniture.

Benches:

The material chosen for the bench is a light-colored bakelite, with a unique texture.
It has a width of 4cm. Moreover, the upper edge of the island bench was surrounded by massive wood, 3 cm thick.

Design Study:

The space was easy and facilitated our study design. We developed the kitchen at the right part of a parallelogram-shaped room, and the dining room at its left part. An ideal space for the four-member family’s every day meals.
It is a lovely residence surrounded by nature. In respect to its location, we wanted to offer kitchen furniture supporting the landscape and its architecture.
The space’s dimension allowed for the construction of a central island of fairly good dimensions.
The island completed the kitchen storage needs and a small space was allowed for auxiliary works of everyday use.
All materials come in warm hues. We completed a piece of kitchen furniture without excess.
We were honored to work with this family.

Invalid Displayed Gallery


ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΜΕΝΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ