ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ

ΠΟΡΤΕΣ

 • Laminate : Πάχους 18mm υλικό, ντυμένο με υψηλής πίεσης φύλλο που αντέχει στα χτυπήματα – γρατζουνιές εναλλασσόμενες θερμοκρασίες και χημικά υλικά.
 • H.P.L. : Ακόμη μεγαλύτερης αντοχής υλικό που καλύπτει χρωματικά σχεδόν όλες τις επιθυμίες των πελατών μας, αφού είναι από υλικό το οποίο δεν βάφεται.
 • Ξύλο : Τα ξύλα που χρησιμοποιούνται στα έπιπλα μας είναι Δρυς – Οξυά – Κερασιά– Σφένδαμος και Καρυδιά με μασίφ και ημιμασίφ μορφές.
 • Καπλαμάς : Επίσης, καινοτομικές κατασκευές δημιουργούνται απ’ την ύπαρξη των φυσικών και τεχνητών καπλαμάδων, που πλέον καλύπτουν μεγάλη χρωματική γκάμα.
 • Γυαλί : Με πλαίσιο, ξύλο ή αλουμίνιο, διάφανο ή έγχρωμο τζάμι. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να βάψουμε σε οποιοδήποτε χρώμα και τα τζάμια στην παραγωγή. Φυσικά, όλες οι γυάλινες επιφάνειες μεγάλων κατασκευών όπως τραπέζια, γραφεία κ.λπ. είναι απόλυτα ασφαλείς. Σε περίπτωση θραύσης το γυαλί σπάζει σε μικρά αλλά εμφανή κομμάτια. Έτσι, εξασφαλίζεται η σωστή και απόλυτα ασφαλής χρήση.
 • Βαφές : Όλες οι βαφές μας είναι οικολογικές, με προδιαγραφές της E.O.K. Σ’ αυτό τον τομέα έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή.Μας ενδιαφέρει η τελειότητα της κάθε σύνθεσης, όπου σημαντική συμμετοχή έχει η ποιότητα των βαφών μας.

ΧΕΡΟΥΛΙΑ

Η μεγάλη μας ποικιλία σε χερούλια οφείλεται στη συνεργασία μας με 5 μεγάλους οίκους στη Γερμανία και την Ιταλία. Η κατασκευή τους είναι από μέταλλο – ξύλο – γυαλί και σμάλτο.

ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΡΑΦΙΑ

Μελαμίνη ντυμένη με χαρτί ποιότητας Ε1 ( Class E1), απωθητική ουσία στο νερό. Πίσω είναι ντυμένα με φινιρισμένο κολλημένο χαρτί, ενώ μπροστά με θερμοπλαστικό υλικό (P.V.C.).

ΠΙΣΩ ΜΕΡΗ

Οι πλάτες των κουτιών μας είναι από 8άρα μελαμίνη άριστης ποιότητας, άρτια φινιρισμένες σε χρώματα που διαφέρουν ανάλογα με την κατασκευή.

ΠΑΓΚΟΙ

 • Οι πάγκοι μας : πάχους 4cm ή 6cm είναι ντυμένοι με υψηλής ποιότητας HPL, υλικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές, χτυπήματα, εναλλαγές θερμοκρασίας και στα χημικά υλικά.
 • Γρανίτες – Χαλαζίες : σε διάφορα πάχη τοποθετούνται ανάλογα με το ύφος της κάθε κουζίνας. Οι σοβαρές συνεργασίες με επιλεγμένες μονάδες εισαγωγής μας δίνουν τη δυνατότητα επιλογής πολλών και διαφορετικών χρωμάτων.
 • Corian : Ένα υλικό που μας επιτρέπει τη γλυπτική στον πάγκο και συγχρόνως μπορεί να πάρει ειδικές μορφές σε τραπέζια και νεροχύτες. Χρωματικά δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.
 • Ατσάλι : ντυμένο πάνω σε ξύλο. Το υλικό αυτό μας επιτρέπει να επιλέγουμε και πάγκους διαφορετικού πάχους. Άλλωστε το ατσάλι θεωρείται και το πλέον μοντέρνο υλικό για κατασκευές.

ΣΟΚΟΡΑ ΠΟΡΤΩΝ

Αδιάβροχο P.V.C. έγχρωμο ή αλουμινένιας υφής διακοσμεί τα φινιρίσματα των πορτών.

ΡΑΦΙΑ

Από μελαμίνη, πάχους 18mm ή 25mm ανάλογα από το έπιπλο που έχουμε. Υλικό που έχει ιδιαίτερα υψηλή αντίσταση στα χτυπήματα, τις γρατζουνιές, τις εναλλαγές θερμοκρασίας και στα χημικά υλικά.

Ενδεδυμένα 18mm πάχους, λουστραρισμένα ή λακαρισμένα με οικολογικές βαφές.

ΠΟΔΙΑ

Κατασκευασμένα από ειδικό πολυεστέρα αντέχουν βάρη και κραδασμούς. Είναι προκατασκευασμένα σε διάφορα ύψη.

ΜΠΑΖΕΣ-ΕΝΩΣΕΙΣ

Ανάλογα με το υλικό του κάθε επίπλου, πολλές φορές ξύλινες αλλά και συχνά αλουμινένιες στις πιο μοντέρνες κατασκευές επίπλων κουζίνας.

ΣΥΡΤΑΡΙΑ

 • Η εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε για όλη την γκάμα των επίπλων μας είναι η BLUM. Στις κουζίνες INOX CLASS I παρέχεται απόλυτα ελεγχόμενη επιτάχυνση και ολική προβολή συρταριών εκτός κουτιού.
 • Τα ύψη των συρταριών ποικίλουν, γι’ αυτό χρησιμοποιούμε τις INOX προεκτάσεις της ίδιας εταιρίας.
 • Αυτόματο κλείσιμο συρταριών με soft stop και ιδανική προσαρμογή στις μετώπες των επίπλων μας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 • Φύλλο αλουμινίου στο κουτί του νιπτήρα για να προστατεύεται από διαρροές νερού.
 • Όλα μας τα πλαϊνά βάσης είναι με ρεγουλατόρους, ώστε να μην ακουμπούν στο έδαφος και φθείρονται.
 • Στους HPL πάγκους τα σόκορα που φαίνονται είναι πάντα αλουμίνιο.
 • Επίσης, στην τοποθέτηση HPL πάγκων και στις ενώσεις με το πλακάκι καλύπτουμε με αρμοκάλυπτρο σε διάφορες αποχρώσεις, ώστε να δώσουμε την απόλυτη προστασία κατά τη διάρκεια της χρήσης.

ΚΑΡΕΚΛΕΣ – ΣΚΑΜΠΟ

Εισάγουμε από Ιταλικούς Οίκους με INOX σκελετό, κάθισμα και πλάτη από γνήσιο ή συνθετικό δέρμα, σε διάφορες αποχρώσεις.

ΤΡΑΠΕΖΙΑ

Η κατασκευή στα ξύλινα τραπέζια είναι πάντα ανάλογη με την ποιότητα του ξύλου που χρησιμοποιείται στην κουζίνα:
Δρυς – Οξυά – Κερασιά – Σφένδαμος – Καρυδιά σε Καπλαμάδες φυσικούς ή τεχνητούς. Επίσης, έντονα χρησιμοποιούνται τα γυάλινα έγχρωμα, αμμοβολής ή διάφανα τραπέζια.