FOLLOW US
FOLLOW US

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

H Γαλήνη Κυριακοπούλου σε αρκετά μικρή ηλικία έγινε η δημιουργός της Plan Act, σε έναν επιχειρηματικό χώρο που κατά βάση ήταν ανδρική υπόθεση. Σε έναν κλάδο που αυτή η αντρική παρουσία ήταν καθολική, πώς μπορούσε  μια γυναίκα – με βάση τις γνώσεις που κατείχε – να δίνει εντολές σε παλαιούς στο χώρο τεχνίτες ώστε να ολοκληρώσουν σωστά μία σύνθεση;
Ανεξάρτητα από τις αρχικές δυσκολίες, τελικά οι συνεργασίες με όλους αυτούς τους ανθρώπους ευδοκίμησαν. Αυτό έγινε κυρίως χάρη στο σεβασμό προς την παλαιά γενιά, σε όλα αυτά τα σπουδαία που μπορούν να σου μεταφέρουν, αλλά και την αμοιβαία εκτίμηση που αναπτύχθηκε με το χρόνο. Έτσι αυτοί οι άνθρωποι μετά από λίγο έγιναν η ομάδα της Plan Act.

Πολύ σημαντικό για την εξέλιξη της επιχείρησης ήταν οι γνώσεις των ανθρώπων της πάνω στον βιομηχανικό σχεδιασμό. Αυτές οι γνώσεις ήταν που εδραίωσαν την θέση της Plan Act  στην αγορά.
 

Ο σχεδιαστής είναι δημιουργός. Ένας σχεδιαστής επιθυμεί έργα μοναδικά στο χρόνο και πρέπει να είναι ερωτευμένος με αυτό που κάνει και να αναπνέει μέσα από αυτό. Η σκέψη ότι θα σχεδιάζει και θα ολοκληρώνει έπιπλα που θα έχουν τόσο σημαντική θέση σε μια κατοικία πρέπει να ορίζει την επαγγελματική του υπόσταση. Να βρίσκει μέσα σε αυτό κομμάτια της ύπαρξής του. Επιπλέον, η έμπνευση από τη μυρωδιά του ακατέργαστου ξύλου και το άψογο τελικό αποτέλεσμα μετά την επεξεργασία, είναι ο δεύτερος πυλώνας της φιλοσοφίας μας που υπηρετείται με τον καλύτερο τρόπο από το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό.

Η Plan Act ήθελε να έχει έπιπλα με τη δική τους ιστορίαγνωρίζοντας ότι η ιστορία αυτή θα προβάλει την επιχείρηση. Η Plan Act θέλει να βλέπει τα σχέδια της να παίρνουν μορφές και να εντάσσονται αρμονικά στον χώρο για τον οποίο έχουν σχεδιαστεί. 
Στόχος μας είναι να κατασκευάζουμε τα έπιπλα που εσείς ονειρεύεστε, διασφαλίζοντας πάντα την υψηλή ποιότητα και εργονομία. Οι καινοτόμοι μηχανισμοί, η συνεργασία μας με επώνυμους οίκους του εξωτερικού και η συνεχείς ενημέρωση για όλες τις τάσεις του σύγχρονού design, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ξεχωριστές κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο.

Οι συνθέσεις που δημιουργούμε είναι: Έπιπλα κουζίνας – Ντουλάπες υπνοδωματίων – Έπιπλα μπάνιου – Συνθέσεις τοίχου. 

Τα έπιπλα μας είναι ιδανικά για κάθε χώρο της  κατοικίας και προσφέρουν λύσεις που ακολουθούν τις ανάγκες και την αισθητική σας.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Επιλογή της PLAN ACT είναι να παράγει έργα που να διαρκούν στον χρόνο, ικανά να φωτίσουν την κάθε κατοικία και δημιουργήσουν μία χαρούμενη (εγκάρδια) “καρδιά”. Ο χώρος της κουζίνας είναι η «καρδιά» του σπιτιού και επιθυμία μας είναι κάθε φορά να δημιουργούμε το «τέλειο έργο» που θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες σας.

Στόχος μας είναι το σύνολο των συνθέσεων μας να ανταποκρίνεται πλήρως σε όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις και να ενσωματώνει νέες μορφές και καινοτόμα υλικά.

Το αποτέλεσμα αποτυπώνεται σε δημιουργίες επίπλων με αρμονία υλικών, χρωμάτων και έξυπνων λύσεων, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
Η PLAN ACT παράλληλα, γνωρίζει ότι ένα έπιπλο (κουζίνας, ντουλάπας, μπάνιου) πρέπει να συνδυάζει εργονομία και λειτουργικότητα.
Από το 1998 η εταιρεία μας είχε ένα όραμα: Να δημιουργήσει έργα μοναδικά στον χρόνο με ιδιαίτερη αισθητική και φιλικά σε κάθε οικογένεια.

Η συμβολή στην βελτίωση της ποιότητας ζωής είναι για την PLAN ACT μια δέσμευση που την οδηγεί σε καινούργιες επιχειρηματικές επιλογές. Αυτό είναι εμφανές σε όλα μας τα έργα και για αυτό διατηρούμε με ιδιαίτερη φροντίδα την σωστή οργάνωση των εργασιών, τον καινοτόμο σχεδιασμό και την αυστηρή επιλογή των υλικών. Με τον τρόπο αυτό η PLAN ACT φιλοδοξεί να κρατήσει ζωντανό το όραμά της και οι σχεδιαστές και το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας συμμετέχει με πάθος σε αυτή την προσπάθεια. Η ομάδα μας σας περιμένει!